Bel: 0570-614933 of


Vrijgezellenfeest in Deventer

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest in Deventer? Kom samen met je gasten een uurtje dansen bij Eppink. Tijdens een gezellige dansclinic leer je leuke dansmoves en kan je genieten van een drankje. De clinic is helemaal naar wens zelf in te vullen. Het is zelfs mogelijk om hapjes te serveren tijdens de dansclinic.

De tranen liepen over onze wangen van het lachen!

- Manon, 31 jr.

Het was het hoogtepunt van de dag!

- Iris, 34 jr.

Zeer geslaagd vrijgezellenfeest gehad!

- Inge, 29 jr.

Vrijgezellenfeest Deventer:
Dansclinic

Maak een vrijgezellenfeest in Deventer nu nog leuker door een DansClinic te organiseren. Samen met de aanstaande bruid leer je, op een ontspannen manier, dansmoves die je later op de bruiloft weer kan showen. Eventueel kan je de clinic in een bepaalde stijl doen. Denk bijvoorbeeld op basis van filmmuziek of leer samen met je vriendengroep salsa. Eppink heeft de juiste dansleraren in huis om je tijdens een dansclinic alles te leren. Je kan kiezen voor solo dansen of met een partner. De dansclinic is inclusief een korte pauze met een lekker drankje.

Meer info

Vrijgezellenfeest Deventer:
swingende dansmoves

Een vrijgezellenfeest in Deventer is natuurlijk hartstikke gezellig. Tijdens het feestje kan je bij ons een dansclinic met een thema boeken. Leer bijvoorbeeld de foute dansmoves uit Grease of Saturday Night Fever. Onze ervaren leraren leren je al snel de danspasjes uit die bekende films. De sfeer is ontspannen en er wordt altijd veel gelachen. Het is een ervaring waar je nog weken over napraat met je vrienden. En het wordt misschien wel het hoogtepunt van jullie vrijgezellenfeest!


Meer info

Vrijgezellenfeest Deventer:
de dansvloer op

Leer tijdens een vrijgezellenfeest in Deventer een leuke dans die jullie samen kunnen uitvoeren tijdens de bruiloft. Tijdens een DansClinic leer je alle moves die nodig zijn om een spectaculaire dans uit te voeren op de dansvloer. Onze leraren leren jullie dit op een ontspannen manier en vooral ook met humor aan. Zo kunnen jullie de andere gasten van het aanstaande bruidspaar verrassen met een gekke dans. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Eppink.


Meer info